citroenroom met aardbeien

Zoet, zuur, fris, romig en crunchy.

Ingrediƫnten voor 4 porties

– 200 ml Griekse yoghurt
– ongeveer 200 gr aardbeien
– 250 ml slagroom
– 2 el vanille suiker
– citroenrasp van 1 citroen
– sap van 1 citroen
– 4 jodenkoeken

Bereiden

1. Schep de Griekse yoghurt in de 4 glaasjes.

2. Snijd de aardbeien in dunne plakjes en leg deze op de yoghurt.

3. Klop de slagroom lobbig met de suiker, rasp en sap van de citroen.

4. Schep de slagroom op de aardbeien.

5. Verkruimel de jodenkoeken over de citroenroom.

 

2 Comments

    • Jolien Bangma

      Hoi Stefanie!
      Natuurlijk. Je kunt er ook vanille aroma door heen doen. Of wat dacht je van kleine stukjes pure chocolade voor een straciatella room?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *