Kaneel Appeltjes

Appel en kaneel = herfst. Appeltaart te veel moeite? Deze Kaneel Appeltjes zijn veel sneller klaar en gezonder.


Ingrediƫnten

– 1 liter yoghurt
– fruit en/of noten
– honing
– 300 ml yoghurt of vanille ijs
– blokje roomboter of kokosolie

Bereiden

  1. Snijd de appeltjes in kleine blokjes en bak dit in een pannetje met een beetje roomboter of kokosolie.
    2. Strooi de kaneel over de appel en vervolgens een paar eetlepels water. Zo worden de appeltjes lekker zacht.
    3. Laat het water inkoken tot er een stroperige substantie vormt en voeg dan honing toe.
    4. Roer het goed door en haal het van het vuur.
    5. Serveer met yoghurt als ontbijt of ijs als toetje.

Tip: lekker met wat geroosterde en ongezouten noten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *