Nacho’s Ricos

Met pulled chicken.

Ingrediƫnten voor 3 personen

– 2 kipfilets
– 2 el paprikapoeder
– 1 el cayenne peper
– 2 el komijnpoeder
– BBQ saus (Merk: Black Jack Smokey BBQ)
– 1 rode paprika
– 2 zakken naturel tortilla chips
– 1 jalapeno peper
– 200 gr belegen kaas
– 100 gr cheddar kaas

Bijgerechtjes: zure room, guacamole en salsa.

Bereiden

1. Verwarm de oven voor 200 graden

Kip:
2. Sla de kipfilets plat tussen een stukje bakpapier met olijfolie. Kruid vervolgens met de paprikapoeder, cayennepeper en komijnzaad.
3. Gril de kip totdat ze gaar zijn.
4. Trek de kip met 2 vorken uit elkaar in een bakje en roer door de BBQ saus.

Groente:
5. Snijd de paprika in reepjes en bak deze kort aan.
6. Snijd de jalopeno peper in dunne plakjes, want hij is heet.
7. Rasp de kaas.

Stapelen in een ovenschaal:
7. Begin met een laagje kip en paprika, vervolgens de nacho’s en dan wat kaas.
8. Ga door zodat je verschillende lagen in je ovenschaal krijgt en top af met kaas en jalapeno.
9. Doe voor 10min in de oven tot de kaas gesmolten is.

Eetsmakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *