Pasta Pesto van de Voedingstuin

Heb je hulp nodig met gezond eten? Contact dan dietistenpraktijk De Voedingstuin.

Ingrediƫnten

– 80 gr volkoren spaghetti
– 200 gr courgette in slierten (dient als de rest van de pasta)
– 200 gr wokgarnalen
– 100 ml soja kookroom

Home made pesto:
– 3 eetlepels pijnboompitten,
– 3 eetlepels olijfolie,
– half bakje basilicumblaadjes en
– +- 40 Gr geraspte Parmezaanse kaas (in de blender)

Benodigdheden

– Blender

Bereiden

  1. Doe de ingredienten voor de pesto in de blender met wat peper en zout.
  2. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Bak de garnalen in olijfolie (eventueel met een teentje knoflook).
  4. Voeg de courgette slierten toe en bak kort mee.
  5. Giet de volkoren spaghetti af en voeg toe aan de courgette en garnalen.
  6. Schep de pesto door het geheel samen met de kookroom.
  7. Schep op een bord en garneer met wat blaadjes basilicum en wat geraspte Parmezaan.

Hier nog een lekker recept van de Voedingstuin. Compleet dieet-proof:

Zoete aardappel friet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *