Brouwerij Troost

Burgers en GT’s bij Troost in Amsterdam West, Pijp en Oost.

Troost – Amsterdam

Veel van mijn vrienden wonen niet om de hoek. Daarom spreken we vaak af ‘ergens in het midden’ in een restaurant of cafe. Maarja als je niet elke maand een godsvermogen kwijt wilt zijn aan buiten de deur eten, maar toch lekker wilt eten, moet je best selectief zijn waar je dan naar binnen stapt. En zo kwam ik de eerste keer (en de overige 4 keer) bij Troost terecht.

 

Brouwerij Troost biedt meerdere aspecten waar ik op zoek ben tijdens zo’n gezellige ‘bijklets’ date met vrienden.

  1. Ze hebben lekkere biertjes voor de mannen (en vrouwen die daar van houden) en lekkere gin tonics voor mij.
  2. Vegetarische, veganistische en reguliere burgers staan onder andere op het menu en zijn allemaal lekker (al is de vega mijn favoriet).
  3. Je kunt de 3 locaties vinden verspreid door Amsterdam in bij Westergas, de Pijp en Oost.

En nu ik hier ben aangekomen, zit ik te denken wat ik nog meer over Troost of mijn ervaringen hier kan vertellen. Ik kan concluderen dat je soms niet meer woorden moet vuil maken dan nodig, dus ik laat het hier bij.

P.S. probeer ook eens de zoete aardappel frietjes, they are delicious!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *