Thuis

De beste cappuccino, brownies en burgers in ons (t)huis-dorp, Castricum.

Thuis –  Castricum

 

Werken, studeren, een huishouden runnen en een sociaal leven. Druk druk druk! Maar mijn vriend en ik maken elk weekend tijd om samen ergens een cappuccino te drinken in onze hometown om even de nuttige en onnuttige dingen die we willen delen te bespreken.

Dus we gingen alle lunch-toko’s af in Castricum, op zoek naar het beste kopje koffie. Waar het merendeel van de restaurants de cappuccino met melkpoeder en 1 druk op de knop uit het koffiezet apparaat stroomt, wordt het bij Thuis met liefde gezet. Daarnaast krijg je elke keer ook nog een mini-stukje zelfgemaakte brownie. Zo heb je elke vrouw natuurlijk snel overtuigd! Meer ondernemingen zouden wat meer aandacht mogen schenken aan dat zoetigheidje bij de koffie of thee. In bulk gemaakt is het vaak niet eens duurder dan zo’n inspiratieloos voorverpakt koekje en het maakt soms net het verschil met je concurrent.

De standaard burgers heb ik met vriend-lief en vrienden meerdere keren mogen verorberen, vooral op burger-woensdag. De sappige lappen vlees op een zacht broodje maken mij en de meeste vleesliefhebbers erg gelukkig. Al hebben ze sinds kort meerdere soorten burgers op de kaart waaronder vega-opties en een stampot-burger….. Ja, laten we het er maar op houden, dat ik die niet uit wil te proberen.

De andere delen van de kaart zijn voor mij wat onbekender. Dus als er lezers zijn die deze ervaringen wel hebben, wees vrij om die hieronder te delen!

 

www.thuiscastricum.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *