Salty Donut

You can’t buy happiness, but you can buy donuts. And that is kind of the same thing.

Salty Donut – Miami

Naast eten is reizen mijn grote passie. Elke kans die ik krijg, grijp ik met beide handen aan om onze landsgrenzen over te gaan. Mijn goede voornemen is al enkele jaren: elk jaar een nieuw land of stad bezoeken. En 2018 zal niet anders zijn!

Dus wat dacht je wat ik zou zeggen toen mijn lieve vriendinnetje Marie-Louise afgelopen zomer met mij naar Miami wilde? šŸ™‚

Als ik op pad ga, surf ik dagen (soms weken) van tevoren het internet af op zoek naar leuke hotspots. Zo kwam ik ook The Salty Donut op Instagram tegen toen ik mijn citytrip ging voorbereiden. De foto’s alleen al maakte me watertanden, dus eenmaal geland stapten wij als echte Hollanders op de fiets richting Wynwood. Dit is een hippe wijk in Miami die bekend staat op zijn kleurrijke graffiti muren.

Deze koffiebar is klein van stuk met enkele tafeltjes binnen, maar buiten kun je aanschuiven aan de picknicktafels. Binnen kon je de kunstwerkjes bekijken in de etalage en je ogen over een verlekkerend menu laten glijden waar Nutella, White Chocolate Tres Leche, Peanutbutter and Chocolate, Maple Bacon en Caramel Apple Fritter donuts op schitteren. Kies er 1 of 2 en G-E-N-I-E-T!

 

https://saltydonut.com/photos/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *