Teds all day brunch

All day hipster brunch in Utrecht met wentelteefjes en bacon.

Teds – Utrecht

In december heb ik bij Bin van Ink Society in Utrecht een prachtige tattoo laten zetten (al zeg ik het zelf), Het zou een lange zit worden van ongeveer 4 a 5 uur. Als tip kreeg ik mee om van tevoren goed te eten. Dus op naar Teds aan de Lichte Gaard voor All day brunch <3

Teds heeft een fijn terrasje vol in de zon voor de zomerse dagen, maar wij kozen voor een warmer plekje in 1 van de 3 zaaltjes binnen. Ze hebben een serre, een kelder en nog een klein zaaltje waar ongeveer plek ik voor 15 personen. De hippe en strakke uitstraling van het zaaltje aan de voorkant staat in sterk contrast met de ouderwetse, geblokte vloer en al serre. Zoek dus vooral een stoel in de ruimte waar jij je fijn voelt. De tafeltjes staan wel dicht op elkaar en de service was niet optimaal, maar ik neem dat voor lief voor brunch!

Mijn vriend en ik gingen dit keer voor steak sandwich en french toast (met bacon, banaan en maple syrup) samen met een kopje koffie. De zoete/zoute combinatie maakt mij intens blij! Echter, uit zo’n menukaart was het een lastige keuze. Op mijn wensenlijstje staat nog Teds Ruben met pastrami en de Eggs Benedict op een croissant. Dus Lenette, nu jij net verhuisd bent naar het mooie Utrecht, zullen wij hier ook maar snel een date plannen?

 

Teds-Place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *