Where to eat in Chiang Mai

Bij vakantie hoort lekker eten en bij lekker eten hoort lekker drinken. Ga je naar Chiang Mai? Dan zit je hier goed!

Top 5 food spots in centrum Chiang Mai – Thailand

Als ik aan vakantie denk, denk ik aan lekker eten. Eten kan je reis zo veel leuker maken. Daarom willen wij je niet onze tips ontnemen. Dit keer blik ik terug op onze vakantie van 2017 in Thailand. Dus ga jij binnenkort naar het noorden van dit populaire vakantieland? Stop dan bij 1 van deze hotspots (of allemaal šŸ˜‰ ).

 1. Coconut Shell – Deze staat met stipt op nummer 1!!!!!
  Eet onder ‘charmant’ tl-buis licht de heerlijkste green curry fried rice of 1 van hun andere specialiteiten. Voor 50 baht heb jij al een kommetje met de lekkerste inhoud op tafel. Elke avond zit het vol, dus even wachten zit er dik in, maar is het dubbel en dwars waard.
 2. Angel’s Secret
  Hier vind je heerlijke ontbijtjes met wentelteefjes, worteltaart en cappucinno’s.
 3. The Hideout
  Koffie, sandwiches en bagels volop belegd avocado, ei, bacon, kip en alle andere lekkere dingen die je je maar kunt bedenken. Net buiten het centrum (zie: vierkantje).
 4. Mr KAI
  Onze favoriete plek om khao soi te eten. Dit zijn noedels in een pittige curry saus met gefrituurde noedels bovenop.
  5. The Riverside
  Geniet van een romantisch diner bij kaarslicht en uitzicht over de rivier. Het is net buiten het centrum en biedt westerse en oosterse keuzes op het menu.

Als je toch in de buurt bent van Chiang Mai, vergeet dan niet op je scooter te springen richting Pai. Daar kun je elke avond genieten van al het eten waar je van droomt op de Night Market: sushi, falafel en bbq kip op citroengrasstengels.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *