Vis Taco

Deze vistaco’s heb ik 4 jaar geleden in Mexico ontdekt en staan nog steeds regelmatig op tafel! Puur en Fris!

Ingrediënten voor 2

– 2 lekkerbekjes (of witvis filets)
– 2 grote volkoren wraps
– ijsbergsla
– 1 avocado

Salsa:
– 1 rode ui
– 2 tomaten
– koriander

Dressing:
– volle yoghurt
– cayenne peper, citroensap, paprikapoeder

 

Bereiden

  1. Snijd de rode ui, koriander en tomaat fijn en breng dit op smaak met peper en zout. Maar het vochtige midden gedeelte van de tomaat hoef je niet te gebruiken. Dan wordt je salsa te waterig.

2. Maak je dressing door een paar eetlepels yoghurt te mengen met een paprikapoeder, citroensap en cayenne peper (wees voorzichtig met de cayenne peper, het wordt snel te pittig)

3. Bak de lekkerbekjes of witvis filets op in een hete pan met een goede anti-aanbaklaag.

4. Verdeel de gesneden sla en avocado over de wrap. Doe er een paar lepels salsa en dressing bij en leg als laatste je warme visje erop.

 

Tip: Je kunt dit recept ook maken met zalmfilets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *