De Walvis @Terschelling

Lastig kiezen: Eilander bitterballen, cheesecake, nacho’s of de rib-eye sandwich met truffelmayonaise <3 

De Walvis – West-Terschelling

Elke herfstvakantie brengen we met familie door op Terschelling. Mijn schoonouders hebben dan 10 dagen een heerlijk huisje in Hoorn, tegenover De Groene Weide en groot genoeg voor 10 personen. Omdat afgelopen jaar niet iedereen mee kon, hebben mijn vriend en ik 6 leuke vrienden meegenomen. Het was een weekend vol spelletjes, fietsen en lekker eten/drinken.

Helaas was het in oktober niet zo zonnig als het op deze foto. Toch hebben we ons gewaagd aan de stormachtige rit van Hoorn naar het Groene strand in West, met al bestemming: de Walvis. De broodjes rib-eye met truffelmayonaise zijn enorm EN enorm lekker! Of bestellen jullie liever de Eilander bitterballen, nacho’s of cranberry cheesecake? De appeltaart met koffie is ook altijd een succes.

Je leest het al: te veel om uit te kiezen. Ik ga hier vooral heen voor koffie en lunch, dus over de avondkaart kan ik niet veel vertellen.

 

Handig om te weten: op zondagmiddag is het altijd super druk. Veel mensen doen hier een drankje voordat ze op de boot stappen, terug naar het vaste land.

 

Menu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *